Dé specialist in asfaltonderhoud

Snel, veilig en overal beschikbaar: dat typeert de aanpak van ons bedrijf. Wij snappen dat onderhoud en reparatie van asfalt op tijd uitgevoerd moet worden. Daarom beschikken we over de juiste apparatuur, een gemotiveerd en vakkundig team én zijn we 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen!

Asfalt-Onderhoud is in heel Nederland actief met het repareren van wegen, fietspaden, wandelpaden en speelplekken. Dat vinden we mooi werk! En daarnaast gaan we geen enkele uitdaging uit de weg, want door onze mobiele materialen is voor ons geen locatie onbereikbaar!

Asfalt zagen

Maak kennis met de mannen van Asfalt-Onderhoud

Voor goede, veilige én efficiënte reparatie van het wegdek zijn vakmensen nodig. Daarom zijn alle medewerkers van Asfalt-Onderhoud in het bezit van een VCA-VOL, ‘veilig werken langs de weg’ én ‘verkeersregelaar’ certificaat. Samen met het team maken we elke dag de wegen in Nederland een stukje veiliger!

Direct contact opnemen?

Dat kan! We zijn 24/7 bereikbaar op het spoednummer: 0318-570740. Heb je een aanvraag die wat minder haast heeft? Vul dan het contactformulier in. Bertus of Stefan staat je graag te woord. Tot snel!