Ga voor een snelle en duurzame putreparatie

Op tijd repareren en vervangen van putkoppen: dat is belangrijker dan je denkt! Door deze werkzaamheden op tijd uit te voeren, voorkom je (water)overlast en blijf je een optimale kwaliteit van het asfalt behouden. Wij helpen je graag met het renoveren en vervangen van putkoppen. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Putkoprenovatie: zo doen we dat bij Asfalt-Onderhoud

Nieuwe putkop laten plaatsen? Dan zorgen we er natuurlijk voor dat zo efficiënt en soepel mogelijk verloopt. Om deze projecten zo goed mogelijk uit te voeren, werken we samen met boorbedrijf Thomassen. Door deze samenwerking worden boringen nauwkeurig uitgevoerd en nieuwe putten naadloos in het (nieuwe) wegdek geïntegreerd. Tijdens het renoveren van de putranden zorgen we ervoor dat er geen slangen over de weg liggen, er geen troep achterblijft en minimale geluidsoverlast veroorzaakt wordt.

Waarom is het renoveren van putkoppen nodig?

Door belasting van het wegverkeer kunnen putkoppen en putranden naar verloop van tijd verzakken. Wanneer dit gebeurt, kunnen er vervelende en zelfs gevaarlijke situaties ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan trillingen en geluidsoverlast voor omwonenden. Ook kunnen de oneffenheden in de weg ervoor zorgen dat bestuurders schrikken of onverwacht moeten uitwijken. Dit soort overlast wil je natuurlijk voorkomen!

Ga je voor een perfect resultaat? Bel Asfalt-Onderhoud

Minimaal (geluids)overlast, perfect resultaat: strak afgewerkte putkoppen in prachtig, naadloos (nieuw) asfalt. Dat is het minimale resultaat waar we bij Asfalt-Onderhoud voor gaan. Voor minder doen we ’t niet!

Is er putkoprenovatie nodig in jouw straat of gemeente? Bel naar 0318-570740 of neem direct contact op via dit formulier. We helpen je zo snel mogelijk verder!