BIM: sneller + volledig temperatuur gecontroleerd werken

De Bitumen infrarood machine (BIM). Deze bijzondere en efficiënte machine beschikt over nieuwere technieken op het gebied van asfaltverwerking, waardoor het een aantal mooie voordelen biedt ten opzichte van traditionele asfaltreparaties. We vertellen je graag meer over de bitumen infrarood machine!

Meer voordelen dan bij traditionele asfaltreparaties

Temperatuur gecontroleerd werken is van groot belang voor het goed uitvoeren van asfaltreparaties. Met behulp van de Bitumen infrarood machine wordt dit zonder moeite geregeld: de machine is namelijk zo gemaakt, dat de temperatuur van het asfalt compleet onder controle wordt gehouden. Dit zorgt ervoor dat reparaties van gaten, schade rondom inspectieputten, wortelopdrukken en overgangen met deze machine feilloos uitgevoerd worden. Dat zorgt voor een strak afgewerkt resultaat!

De snelste werkwijze met de bitumen infrarood machine

Verkeershinder zo veel mogelijk voorkomen? De bitumen infrarood machine is één van de snelste machines om mee te werken: 1 m2 per 20 minuten. Zo zijn kleine asfaltreparaties nog sneller uitgevoerd! Daarnaast is de BIM in bijna alle weersomstandigheden in te zetten, zelfs bij vorst! Daardoor weet je bij aanvraag al bijna 100% zeker dat jouw aanvraag doorgaat, ongeacht de weersomstandigheden.

Nog twijfels? Vraag een demo aan!

Ben je benieuwd hoe asfaltreparaties met behulp van de bitumen infrarood machine in z’n werk gaan? Vraag een demo aan! We komen dan kosteloos naar je toe om een reparatie uit te voeren. Zo is het mogelijk om deze innovatieve machine van dichtbij te beoordelen en voordelen te ervaren. Plan vrijblijvend een afspraak in voor een demo!

Direct een afspraak maken voor asfaltreparaties?

Neem direct contact op, dan geven we je graag advies over de beste manier om asfaltreparaties uit te voeren. Bel naar het (spoed)nummer: 0318-570740 of laat jouw aanvraag achter via het contactformulier. We helpen je graag verder!