De optimale temperatuur met hotbox reparaties

Grote asfaltreparatie nodig? De échte kenners weten dat het heel precies komt met de temperatuur bij het verwerken van het asfalt. Daarom voert Asfalt-Onderhoud deze grote reparaties uit met behulp van een hotbox. Doordat we in het bezit zijn van een 12 tons- en 2 tons hotbox, zorgen we voor een optimaal resultaat bij het uitvoeren van asfaltreparaties!

Wat is een hotbox reparatie?

Een hotbox is een gesloten en geïsoleerde container, waarin het asfalt wordt verwarmd met behulp van gasverwarming. De temperatuur in deze container is enorm goed te reguleren, waardoor het asfalt tijdens de reparaties precies op de juiste temperatuur verwerkt kan worden. De hotbox doseert daarbij – doormiddel van een doseergoot – de asfalt over het te repareren stuk heen. Hierdoor kan de reparatie snel en effectief uitgevoerd worden, waardoor deze manier van repareren ook uitermate geschikt is voor het herstel van klinkervlakken en nutssleuven. Een belangrijk onderdeel van ons werk!

Waarom jij kiest voor asfaltreparaties via Asfalt-Onderhoud?

  • Gebruik van hoogwaardige apparatuur, zoals de hotbox
  • Vakkundige en gecertificeerde medewerkers
  • Compleet ontzorgd: ook wegafzetting en wegbewijzering worden geregeld
  • Vakkundige en snelle uitvoering

Hotbox reparatie nodig? Snel geregeld, compleet met afwerkset.

De medewerkers van Asfalt-Onderhoud staan klaar om de benodigde reparatie zo snel mogelijk uit te voeren. Reparaties met de hotbox worden compleet met de afwerkset geleverd. Alle medewerkers zijn vakkundig opgeleid én voorzien van de juiste certificaten voor het veilig uitvoeren van werk langs de (openbare) weg. Door gebruik van de hotbox gaan we effectief te werk en zijn reparaties snel uitgevoerd.

Spoedreparaties: bel direct!

Is er een spoedreparatie nodig of heb je een vraag over een van onze andere diensten? Bel dan direct naar het spoednummer van Asfalt-Onderhoud: 0318-570740. We streven ernaar om jouw aanvraag zo snel mogelijk uit te voeren. Heb je minder haast en ontvang je liever eerst een offerte? Neem dan contact op via het contactformulier. We helpen je graag verder!