Asfalt laten zagen, schuren, ruwen of frezen? Bel Asfalt-Onderhoud!

Moet er op jouw project een stuk asfalt gezaagd, geschuurd, opgeruwd of gefreesd worden? Asfalt-Onderhoud beschikt over de juiste machines en apparaten om elk vraagstuk op te pakken. Daarbij zijn de medewerkers voorzien van de juiste opleiding, om ervoor te zorgen dat elk project vlekkeloos verloopt. Lees meer over de mogelijkheden!

Asfalt zagen

Specialist in het zagen van asfalt

Moet er straatwerk naast het asfalt komen of moeten er detectielussen geplaatst worden? Wat jouw vraag ook is, wij helpen je graag verder. Onze medewerkers weten precies hoe het zagen van asfalt aangepakt moet worden. Zo voorkomen we dat belangrijke voorwerpen – zoals een leiding of een detectielus – beschadigd raken tijdens het zagen. We gaan aan de slag met een zaagmachine, speciaal voor asfalt. Deze zaagmachine beschikt over een diamanten zaagblad: sterk materiaal, waardoor de machine snel door het asfalt zaagt.

Asfalt schuren en ruwen

Moeten er oneffenheden van het asfalt verwijderd worden of is er een nieuwe asfaltlaag te glad? Dan gaan we aan de slag met het schuren van het asfalt. In zo’n geval gaan we met een diamant schuurmachine aan de slag. Zo zorgen we ervoor dat het asfalt naar wens wordt achtergelaten! Is het juist de bedoeling dat het wegdek stroever wordt? Dan is het opruwen van het wegdek een goede oplossing. Hier gaan we dan met de Bouchadeer koppen aan de slag. We gebruiken dezelfde machine alleen nét voor een iets andere toepassing!

Wanneer het asfalt verwijderd moet worden: asfaltfrezen

Is het tijd voor een geheel nieuw wegdek? Dan moet het asfalt weg gefreesd worden. Met behulp van de asfaltfreesmachine zorgen we er dan voor dat het asfalt zo snel mogelijk verwijderd wordt. Zo kunnen onze collega’s al snel aan de slag met het plaatsen van nieuw asfalt.

(Spoed)aanvraag voor asfalt zagen, schuren, ruwen of frezen?

Neem direct contact op! Bel naar het spoednummer via 0318-570740 of neem contact op via het contactformulier. We helpen je hoe dan ook zo snel mogelijk verder. Tot snel!