Veilig voor fietsers en wandelaars: asfalteren van voet- en wandelpaden

Asfalt-Onderhoud uit Renswoude staat bekend als specialist in het repareren van autowegen, maar wist je dat wij fiets- en wandelpaden ook binnen een handomdraai hebben aangelegd? Dit komt doordat wij een machine hebben die van 30 cm tot 1,5 meter kan draaien. Een unieke machine in Nederland!

Door het aanleggen van fiets- en wandelpaden, verbeteren we de verkeersveiligheid voor fietsers, wandelaars en automobilisten op de weg. Lees meer over de mogelijkheden!

Fiets- en wandelpaden die klaar zijn voor de toekomst

Bij het aanleggen van fietspaden of fietssuggestiestroken, gaan we meestal aan de slag met rood asfalt. Een kleur die direct herkenbaarheid creëert bij fietsers! Daarnaast komt het voor dat we aan de slag gaan met het gebruikelijke, zwarte asfalt of dat we enkel aan de slag gaan met het aanbrengen van wegmarkeringen of het optimaliseren van bestaande fietspaden. Het aanleggen van fietspaden gebeurt meestal in opdracht van de gemeente.

Asfalt zagen

Asfalteren van fiets- en wandelpaden met zo min mogelijk overlast

Asfalt-Onderhoud voert het asfalteren van fiets- en wandelpanden zo efficiënt mogelijk uit. Zo maken we gebruik van (giet)asfalt wat snel droogt, waardoor fietsers en wandelaars zo snel mogelijk gebruik kunnen maken van de paden. Daarnaast gebeurt het aanbrengen van asfalt ook op een efficiënte manier. We maken gebruiken van machines die het asfalt goed op temperatuur houden en zijn volledig zelfvoorzienend tijdens de uitvoering van het project.

Nieuwe paden aan laten leggen?

We staan klaar om je zo snel mogelijk te helpen met jouw vraagstuk. Vul het contactformulier in of neem direct contact op via 0318-570740. We helpen je graag verder!