Gietasfalt: voor vakkundige reparaties

Zit er een scheur of gat in het wegdek? Om te voorkomen dat dit erger wordt, is een kleine reparatie aan het wegdek nodig. In zo’n geval biedt het plaatsen van gietasfalt een goede oplossing. Gietasfalt is namelijk makkelijk toe te passen en zorgt ervoor dat de weg direct weer te gebruiken is. Wel zo handig op openbare en drukke wegen!

Hoe werkt het plaatsen van gietasfalt?

Gietasfalt wordt relatief makkelijk verwerkt en geplaatst. Dit product kan ingezet worden om kleine scheuren en gaten te herstellen. Heb jij een aanvraag voor het plaatsen van gietasfalt? Dan nemen we eigen materiaal en apparaten mee. Zo zorgen we ervoor dat de reparatie zo snel mogelijk wordt uitgevoerd. Wat ook een voordeel is: doordat het gietasfalt snel droogt, is de weg direct na de reparatie weer te gebruiken. Gietasfalt is ideaal voor snelle reparaties die zo min mogelijk overlast moeten veroorzaken!

Toepassingen van gietasfalt

Gietasfalt is voor veel verschillende werkzaamheden in te zetten. Zo kan het gebruikt worden om een compleet nieuw wegdek aan te leggen en is het een ideale toepassing voor het uitvoeren van kleine asfaltreparaties. Waarschijnlijk heb je dit weleens gezien: een ouder wegdek waarbij gaten en scheuren zijn gerepareerd met nieuw asfalt. In dit geval is gietasfalt een tussenoplossing: het nieuwe wegdek wordt pas over een bepaalde periode aangelegd, maar het oude wegdek blijft in de tussentijd veilig berijdbaar door de reparaties.

Reparatie met gietasfalt nodig?

We helpen je graag verder en gaan zo snel mogelijk voor je aan het werk! Bel naar het (spoed)nummer via 0318-570740 of neem contact op via dit formulier. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug. Tot snel!